Christel de Laat staat komend seizoen ook op de planken van Schouwburg Venray.
Christel de Laat staat komend seizoen ook op de planken van Schouwburg Venray. Foto: Rijk in Beeld

Nieuw programma Schouwburg Venray

Algemeen Cultuur en Uitgaan Venray

Het programma voor het nieuwe theaterseizoen van 2022-2023 werd maandagavond 16 mei gelanceerd tijdens de presentatieavond. Er werden previews getoond van diverse voorstellingen die in het nieuwe seizoen op het programma staan. Vanaf tien uur ’s avonds stond het volledige theaterprogramma online. De verkoop voor de gouden vrienden is op dinsdagochtend 17 mei om 10:00 uur goed van start gegaan.

De gouden vrienden van Schouwburg Venray kunnen een week voor de start van de vrije verkoop zichzelf al verzekeren van tickets. De vrije verkoop start volgende week op maandag 23 mei om 10:00 uur, vanaf dan kan iedereen tickets kopen voor het nieuwe theaterseizoen.

Ook dit jaar is er in het theaterprogramma weer gekeken naar een divers aanbod. Zo is er voor elk wat wils in het nieuwe seizoen. Het theaterseizoen start in september 2022.In het nieuwe seizoen zijn onder andere Rowwen Hèze, Gerard van Maasakkers, Scapino Ballet, Guido Weijers, Christel de Laat en Superjuffie! te zien. Meer informatie over het programma en tickets via schouwburgvenray.nl, een volledig overzicht van het nieuwe seizoen is ook aan de theaterkassa gratis te verkrijgen.

Uit de krant