Schouwburg Venray opent op maandag 7 juni weer zijn deuren.
Schouwburg Venray opent op maandag 7 juni weer zijn deuren. Archieffoto Peel en Maas

Schouwburg Venray weer open

Algemeen

Na een periode van zeven maanden opent Schouwburg Venray weer zijn deuren op maandag 7 juni. Daarnaast opent per 5 juni het theatercafé De Artiest eten & drinken, waar gasten vanaf dan weer binnen een tafeltje kunnen reserveren. Om deze langverwachte en lang gehoopte opening te vieren kondigt het Venrayse theater de komst van Jack Poels aan op woensdag 30 juni.

Nu de schouwburg weer gasten mag verwelkomen, opent ook de theaterkassa. Gasten kunnen weer van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur terecht met vragen en om tickets of cadeaubonnen te kopen. Daarbij is het vanaf zaterdag 5 juni weer mogelijk om binnen in het theatercafé een tafeltje te reserveren bij De Artiest.

Tegelijkertijd met het openen van de deuren, kondigt Schouwburg Venray de bekendmaking van het nieuwe theaterseizoen aan. Het nieuwe theaterprogramma wordt op donderdag 17 juni om 10.00 uur bekendgemaakt via de website www.schouwburgvenray.nl.

De verkoop start voor Vrienden van de schouwburg op vrijdag 18 juni om 10.00 uur en de vrije verkoop start op dinsdag 22 juni om 10.00 uur.

Uit de krant

!