De presentatie van de nieuwe website van Schouwburg Venray.
De presentatie van de nieuwe website van Schouwburg Venray. Foto: Laura Schapendonk.

Nieuwe website schouwburg

Algemeen

In de Rabozaal van Schouwburg Venray werd afgelopen maandag de nieuwe website van het Venrayse theater gelanceerd. Een nieuwe website is voor de schouwburg een essentiële stap om klaar te zijn voor de toekomst, zeker in tijden van de coronacrisis, waar het theater de gevolgen van merkt.

Directeur en programmeur Paul Franssen laat weten dat de website het belangrijkste marketing- en verkoopkanaal is voor Schouwburg Venray. “Door het wegvallen van de oorspronkelijke programmering en het uitblijven van een brochure is onze website nu nog meer van belang. We zagen de noodzaak om de bestaande website en het bestelproces kritisch onder de loep te nemen, daar waar mogelijk kosten te besparen en processen te optimaliseren, met een mooie nieuwe website als resultaat”, zegt Paul Franssen.

Nieuwsgierig naar het programma voor het komende seizoen? Neem dan een kijkje op www.schouwburgvenray.nl. De ticketverkoop start op dinsdag 8 september voor Vrienden van Schouwburg Venray en op vrijdag 11 september start de vrije verkoop.

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas meer informatie over de presentatie van de website. 

Uit de krant