Afbeelding
Foto: eigen foto

Kermisprogramma op tv en YouTube

Algemeen

Komend weekeinde geen draaimolen in Leunen en ook de botsauto's ontbreken. Door de coronacrisis ging er een streep door de dorpskermis, maar dat wil niet zeggen dat er komende zaterdag geen activiteit is in het Venrayse kerkdorp. Een groep fanatiekelingen heeft namelijk een alternatief kermisprogramma op poten gezet voor zaterdagavond 6 juni. "Het belooft ondanks alles een mooi feestje te worden", vertelt Daan van Well, een van de organisatoren.

Het programma begint om 19.00 uur met een dorpsquiz en wordt omlijst door gastoptredens van Siem Neervoort, Daan Weijs, Freek Althuizen, Gert Janssen, dj Minit en Naachtwaerk. Daarnaast is er ook een loterij voor alle deelnemers. Het complete programma wordt gepresenteerd door Misja Nabben, Karlo Rongen, Anne Stevens en Van Well.

De dorpsquiz wordt live uitgezonden op Peel en Maas TV (Ziggo 43 en Trined 551) en op het YouTube-kanaal van Kermis Leunen. Alle livestreams zouden om 18.45 uur moeten werken en zijn gratis te bekijken. Meer informatie over deelname is te vinden op www.kermisleunen.nl.

Uit de krant