Naturistenvereniging Vrij-Uit Merselo neemt komende zondag deel aan de nationale open dag voor naaktrecreatie.
Naturistenvereniging Vrij-Uit Merselo neemt komende zondag deel aan de nationale open dag voor naaktrecreatie. Foto: Persfoto

Virtuele open dag naaktrecreatie met Vrij-Uit Merselo

Algemeen

Op zondag 7 juni doet naturistenvereniging Vrij-Uit Merselo mee aan de nationale open dag voor naaktrecreatie. 


Maar dit keer anders dan anders. Door de beperkende coronamaatregelen is het dit jaar niet mogelijk om de terreinen fysiek te bezoeken. Maar niet getreurd: er komt een virtuele open dag. Door het kijken van een video kan iedereen ‘virtueel op bezoek’ om toch een indruk te krijgen. De open dag wordt jaarlijks gehouden door Natuurlijk! NFN.

Al jaren is de open dag naaktrecreatie landelijk een groot succes. Met een jaarlijks groeiend aantal bezoekers is dit evenement traditiegetrouw een schot in de roos. Dit jaar openen rond de veertig Nederlandse naturistenterreinen virtueel hun deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in bloot ontspannen. Naturistenvereniging Vrij-uit Merselo is één van de deelnemende blootlocaties. Natuurlijk! NFN is een merk van NFN Open & Bloot, dé belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. 

Nieuwsgierig? Surf dan op 7 juni naar www.natuurlijknfn.nl/opendag en bekijk de video’s die gepubliceerd staan. Voor vragen kan contact worden opgenomen via e-mail de.ossendijk@gmail.com of via telefoon 06-13764402.

Uit de krant