'Eindelijk weer gasten op de terrassen' | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Gezellige drukte in het centrum van Venray, waar maandag om 12.00 uur de horeca de deuren weer mocht openen volgens de coronarichtlijnen van het RIVM.
Gezellige drukte in het centrum van Venray, waar maandag om 12.00 uur de horeca de deuren weer mocht openen volgens de coronarichtlijnen van het RIVM. (Foto: Rikus ten Brücke)
Coronavirus

'Eindelijk weer gasten op de terrassen'

Het was maandagmiddag al vroeg druk in het centrum van Venray. Op tweede pinksterdag mochten de terrassen om 12.00 uur weer open voor gasten en daar werd gretig gebruik van gemaakt. "We zijn blij dat we eindelijk weer mogen beginnen", vertelt Gijs Schapendonk van Proeflokaal Goesting.

Niet alleen op het Schouwburg- en Henseniusplein was het druk, maar ook op de Grote Markt genoot men met volle teugen van een drankje op het coronaproof terras. Ook bij Het Moment aan de Hoenderstraat was het al vroeg druk. De eerste uren verliepen zonder noemenswaardige incidenten. Volgens een boa van de gemeente Venray gedroeg 'iedereen zich voorbeeldig'.

Morgen een verslag op Peel en Maas TV, donderdag in nieuwsblad Peel en Maas.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten