Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Archief Peel en Maas

Voorlichting over zonnepanelen in Oostrum

BeePower Energie Coöperatie Venray heeft de goedkeuring voor de aanleg van circa 700 zonnepanelen op een industrieel dak aan De Voorde 26 in Oostrum. Hier is 2000 m2 dak beschikbaar, getoetst en goedgekeurd voor het plaatsen van zonnepanelen. De installatie voorziet zeker 70-80 (standaard)gezinnen jaarlijks van stroom.

BeePower heeft het project in eerste instantie aan de inwoners van Oostrum gepresenteerd. Naast de inwoners van Oostrum met postcode 5807, kunnen ook gezinnen met de postcodes 5801, 5802, 5803 en 5804 in Venray en 5809 in Leunen van de installatie gebruikmaken om in hun jaarlijkse stroomvoorziening te voorzien. Inmiddels hebben tien huishoudens uit Oostrum zich vrijblijvend aangemeld voor dit project.

Er bestaat voor zeker nog zestig huishoudens de mogelijkheid om in te stappen. Beepower houdt op dinsdag 14 januari van 19.30 tot 22.30 uur een informatieavond in D'n Oesterham in Oostrum.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten