Logo peelenmaasvenray.nl
Het team van VDNS Hansen is trots op de titels Platinum Prestige Dealer én Dealer of the Year.
Het team van VDNS Hansen is trots op de titels Platinum Prestige Dealer én Dealer of the Year. (Foto: VDNS Hansen)

VDNS Hansen open op tweede kerstdag

VDNS Hansen is door KIA benoemd tot Platinum Prestige Dealer én Dealer of the Year.

Dat betekent dat VDNS Hansen niet alleen is uitgeroepen tot beste Kia-dealer van Nederland, maar ook behoort tot een select gezelschap van 1 procent van de beste KIA-dealers ter wereld. Het is overigens niet de eerste keer dat VDNS Hansen met deze prijzen naar huis gaat. Al drie keer eerder mocht het bedrijf de internationale trofee in ontvangst nemen. Tot en met dinsdag 31 december wordt dit heuglijke nieuws gevierd met bezoekers van de showroom.

Roland Hansen, eigenaar van VDNS Hansen: "Dit is voor ons een kroon op het werk. We mogen ons nu voor de derde keer Dealer of the Year noemen. Daarnaast zijn we voor de vierde keer Platinum Dealer. Daarmee bewijzen we dat we zowel bij de aanschaf van een auto als bij de technische dienstverlening een constant hoog niveau weten te leveren."

De laatste dagen van het jaar zijn traditiegetrouw de drukste bij VDNS Hansen. Bezoekers hebben, zoals ze van de Kia-dealer gewend zijn, de keuze uit circa 90 gebruikte auto's en diverse interessante Kia-actieaanbiedingen. Om al die bezoekers van dienst te kunnen zijn, zet de Kia-dealer de deuren ook wagenwijd open op tweede kerstdag. Bezoekers die in de periode tot 31 december een nieuwe of gebruikte auto kopen bij VDNS Hansen, ontvangen een dinerbon voor twee personen cadeau die ze kunnen besteden bij restaurant De Stad in het centrum van Venray. Hansen: "We willen het jaar samen feestelijk afsluiten. Op naar een nóg mooier 2020!"

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten