Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Doorstart Hulsman

Hulsman is per 24 december overgenomen door Wim Sniekers en Erwin Barten. Deze twee horeca-ondernemers gaan het café-restaurant en het hotel voortzetten. De dagelijkse leiding komt in handen van Rens Philipsen.

Ook het personeel gaat mee over. "De keuken blijft zoals die was, net als het café. Ook de traditionele nieuwjaarsborrel op 1 januari gaat gewoon door met dezelfde dj's", aldus een enthousiaste Wim Sniekers. Curator Marcus Gerrits heeft de overname bij de rechtbank voorgelegd en die is door de rechter-commissaris goedgekeurd.

"De afhandeling van het faillissement gaat nog wel enige tijd vergen", aldus Gerrits, die verder meldt dat er veel belangstelling was om Hulsman over te nemen. Sniekers en Barten hebben meerdere horecazaken, waaronder een hotel-restaurant in Valkenburg en restaurants in Tilburg en het Duitse Brüggen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten