Oktoberfest Venray vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 oktober, dit jaar in een tent op de Grote Markt,
Oktoberfest Venray vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 oktober, dit jaar in een tent op de Grote Markt,

Oktoberfest Venray verhuist

Algemeen

De zevende editie van Oktoberfest Venray vindt voor de eerste keer plaats in het centrum van Venray. De Uitmarkt en De Klokkenluider organiseren op zaterdag 27 en zondag 28 oktober het bierfestival op de Grote Markt. De feesttent wordt traditiegetrouw op Duitse wijze aangekleed. Ook bierpullen en bediening in Duitse kledij zullen niet ontbreken.

Jarenlang werd het feest in het Sint Annapark gehouden. Vorig jaar werd al uitgeweken naar de tennishal De Schaapskooi aan de Kempweg. "Dat was toch te ver weg van het centrum. Voor ons als ondernemers is het beter om het Oktoberfest in het centrum te organiseren voor onze kroegen. De Schaapskooi ligt natuurlijk tegen een woonwijk aan en dat was ook niet ideaal", vertelt initiatiefnemer Bert Pelzer. Op de Grote Markt wordt een feesttent neergezet voor de feestvierders.

De kaartverkoop van het tweedaagse Oktoberfest is inmiddels gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.oktoberfestvenray.nl. Op de website is ook meer informatie over het evenement te vinden. Tickets voor zaterdagavond zijn online te bestellen voor 16,50 euro per stuk. Bij zowel De Uitmarkt als De Klokkenluider kost een kaartje 17,50 euro. Aan de deur betalen bezoekers 20 euro. 

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas meer informatie. 

Uit de krant