Leopold van Asten niet naar Rio

Leopold van Asten is niet geselecteerd voor de Olympische Spelen in Rio. Bondscoach Rob Ehrens van de springruiters heeft geen plaats in zijn team voor de oud-inwoner van Ysselsteyn.

Mee naar Rio de Janeiro gaan Jeroen Dubbeldam (SFN Zenith), Harrie Smolders (Emerald), Maikel van der Vleuten (VDL Groep Verdi) en Jur Vrieling (VDL Zirocco Blue).  Van Asten, die in het Brabantse Duizel woont, werd eerder door bondscoach Rob Ehrens nog wel opgenomen in het olympisch kader, een groep van acht ruiters waaruit de bondscoach zou kiezen.  Gerco Schröder, die vier jaar geleden zowel individueel als met het team nog zilver pakte op de Olympische Spelen in Londen, gaat met zijn paard Glock's London mee als reserve.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten