Kessels en Van Rens naar Volharding

Tom Kessels en Marc van Rens spelen komend seizoen voor het naar de eerste klasse gepromoveerde Volharding. Linkerverdediger annex middenvelder Kessels komt over van Venray en voorhoedespeler Van Rens van Wittenhorst, die beide ook in de eerste klasse uitkomen.

Topscorer Pepijn van Geenen keert zoals bekend terug naar zijn oude vereniging TOP Oss en Bram Jacobs verlaat de Vierlingsbeekse club voor hoofdklasser Gemert. Daarnaast stopt centrale verdediger Rob Branje. Hij gaat in een lager elftal spelen.

Donderdag in Peel en Maas meer over de spelersmutaties bij Volharding.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten