Logo peelenmaasvenray.nl
Diederik Jekel (links)  en Jan van de Berg vertellen over de wondere wereld van de fysica. Foto: Rikus ten Brücke.
Diederik Jekel (links) en Jan van de Berg vertellen over de wondere wereld van de fysica. Foto: Rikus ten Brücke.

Science Symposium Raayland College met Diederik Jekel

Het tiende Science Symposium werd vrijdagmiddag gehouden op het Raayland College in Venray.

Speciale gast was Diederik Jekel, regelmatig te zien op televisie bij De Wereld Draait Door (DWDD), die tijdens de drukbezochte bijeenkomst onder meer uitlegde dat sciencefiction werkelijkheid wordt. Bovendien speelde  tijdens de jubileumeditie  theatermaker Jan van de Berg een deel van zijn voorstelling over de ontdekking van het Higgsdeeltje. Naast alle professionals waren er natuurlijk ook leerlingen die interessante technische kennis overdroegen. 

Dinsdag in het Peel en Maas Journaal een uitgebreid verslag. Aanvang: 19.00 uur (herhaling om het uur tot en met woensdag 18.00 uur). 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten