Logo peelenmaasvenray.nl
50 jaar Xerox in Venray staat centraal in Venray van toen. Foto: Sinvid Mediamakers.
50 jaar Xerox in Venray staat centraal in Venray van toen. Foto: Sinvid Mediamakers.

Venray van toen: 50 jaar Xerox

In het programma Venray van toen wordt zaterdag 9 januari aandacht besteed aan 50 jaar Xerox in Venray.  Aanvang: 19.00 uur (herhaling om het uur tot en met zondag 18.00 uur). Deze uitzending is alleen op tv te zien (niet op website/ Facebook). 


Venray van toen is een geschiedenisprogramma met historische beelden uit de gemeente Venray. Het programma wordt ingeleid door presentator Paul Rutten. Voor ouderen is dit programma een herinnering aan vroeger, voor jongeren een verrassende blik op het onbekende. Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Sinvid Mediamakers en Van den Munckhof BV.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten