Afbeelding

Venray en SSS'18 oefenen

Algemeen

De eersteklassers Venray en SSS'18 zijn direct na de jaarwisseling alweer aan de slag gegaan. Beide clubs bereiden zich voor op de cruciale tweede competitiehelft waarin handhaving in de eerste klasse D het allereerste doel is.

Omdat sportpark De Wieën niet over een kunstgrasveld beschikt, moet Venray zijn oefenduels in de winterperiode vooral buitenshuis spelen. Vanavond (donderdag) treden de rood-witten in Groesbeek aan tegen Germania dat eveneens uitkomt in de eerste klasse. Zondag 10 januari volgt de uitwedstrijd tegen eersteklasser Schijndel. De aftrap is om 12.00 uur. Op donderdag 14 januari speelt Venray om 20.15 uur in Veghel tegen hoofdklasser Blauw Geel. De korte oefencampagne wordt afgesloten op zondag 17 januari met het vriendschappelijk duel met tweedeklasser Heeswijk (13.00 uur). Een week later hervat de Venrayse ploeg thuis de competitie met de belangrijke derby tegen Deurne.

SSS'18 beschikt sinds vorig jaar wel over een kunstgrasveld. Daar kan de Overloonse ploeg nu dankbaar gebruik van maken. Komende zondag oefent SSS'18 om 12.00 uur tegen derdeklasser Sportclub Irene. Op zondag 17 januari is Boekel Sport in Overloon de tegenstander. Ruud Vermeer uit Venray is nu voor het derde seizoen trainer bij de Boekelse derdeklasser. Ook SSS'18 hervat de competitie met een streekderby. Op zondag 24 januari is Wittenhorst te gast op sportpark De Raaij.

Volharding - vlak voor de winterstop onttroond als koploper in de tweede klasse H - speelt voor de herstart van de competitie een oefenwedstrijd. Op donderdag 14 januari treden de Vierlingsbekers op het eigen kunstgras om 20.00 uur aan tegen eersteklasser Wittenhorst.

Uit de krant