Logo peelenmaasvenray.nl
De jeugdzitting van D'n Hazekeutel vindt plaats op zondag 10 januari.
De jeugdzitting van D'n Hazekeutel vindt plaats op zondag 10 januari.

Jeugdzitting Hazekeutel op 10 januari

De jeugdzitting van D'n Hazekeutel wordt gehouden op zondag 10 januari. Om 14.11 uur start het feestelijke programma in Schouwburg Venray met veel muziek, dans en een circusact. Ook wordt de nieuwe jeugdprins uitgeroepen.

Verder worden de nieuwe cd van het Kienderliedjesfestival (KLF) gepresenteerd, komt het jeugdboerenbruidspaar uit en wordt afscheid genomen van jeugdprins Rik en zijn adjudanten. Het thema van de middag is Glitter en Glamour en de kinderen kunnen een kleurrijke glittertattoo laten aanbrengen. De foyer is vanaf 13.33 uur geopend.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten