Logo peelenmaasvenray.nl

Uilenmiddag voor jeugd

Jeugd-IVN Geijsteren-Venray houdt voor kinderen van zes tot twaalf jaar op zaterdag 16 januari een middag over uilen. Deze middag start om 14.00 uur in De Alde Schôl aan de Dorpsstraat 15 in Geijsteren.

Aanmelden kan tot 15 januari via e-mail jacobs_marleen@hotmail.com. In Nederland broeden tegenwoordig zes soorten uilen: de bosuil, velduil, kerkuil, steenuil, ransuil en sinds kort de oehoe. Tijdens de uilenmiddag gaan de kinderen een filmpje over uilen bekijken. Ook vertelt meneer Willems over diverse uilensoorten en hij laat het een en ander zien. Daarna worden er uilenbraakballen uitgeplozen. De middag staat ook open voor kinderen die (nog) geen lid zijn van Jeugd-IVN Geijsteren-Venray en is voor deze kinderen eenmalig gratis. Wie lid worden van het jeugd-IVN, kan een e-mail sturen naar jacobs_marleen@hotmail.com.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten