Logo peelenmaasvenray.nl
De overhandiging van de prijzen aan de Halloween-winnaars.
De overhandiging van de prijzen aan de Halloween-winnaars.

Prijswinnaars Halloween Venray

  Zakelijk

Ondernemersvereniging Venray Centraal stelde prijzen beschikbaar voor de vele verklede kinderen die ervoor gezorgd hebben dat er een mooie Halloween-sfeer was tijdens de laatste koopzondag.

De eerste prijs, een drone met camera, ging naar Bjorn en Sylvana Plat. Zij liepen met Halloween-koopzondag samen, perfect gekleed en geschminkt, door het dorp. Zo perfect, dat ze ook door andere fotografen werden gespot en hun beeltenis al in het weekblad Peel en Maas op de voorpagina verscheen. De tweede prijs, een cadeaubon van 50 euro van Jamin, was voor Anne Behet. Volgens het juryrapport was het niet alleen haar uiterlijk, maar vooral dat ze zeer eng deed, waardoor ze in de prijzen viel. De derde prijs was voor Quinn Boshoven. Hij kreeg voor 25 euro cadeaubonnen van de Wereldwinkel. Chris Gommers kreeg de prijs voor de mooiste kleurplaat: een tas vol met leuke en nuttige cadeautjes, beschikbaar gesteld door alle deelnemende centrumwinkeliers.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten