Venray staat in het weekend van 30 en 31 juli weer in het teken van Venray Oldtimer City. Foto editie 2015, Henk Lammen.
Venray staat in het weekend van 30 en 31 juli weer in het teken van Venray Oldtimer City. Foto editie 2015, Henk Lammen.

Oldtimers kijken in Venray

Nieuws

In hartje Venray vindt in het weekend van zaterdag 30 en zondag 31 juli voor de 22ste keer Venray Oldtimer City (VOC) plaats. Op zaterdag staat de jaarlijkse Asteria Knapzakkentoer van 130 kilometer op het programma, zondag staat traditiegetrouw het oldtimertreffen op de rol, waarbij liefhebbers van klassieke auto's de keuze hebben uit een rit van 50 of 80 kilometer.

Dit oldtimerfestijn op het Schouwburg- en Henseniusplein trekt jaarlijks honderden deelnemers en duizenden bezoekers. De laatste jaren is er een deelname van ruim 300 klassiekers met een enkele oldtimer zelfs uit de beginjaren van de vorige eeuw. Voor de eerste keer valt een koopzondag samen met Venray Oldtimer City. Om 16.00 uur is de uitreiking van de prijzen, met onder andere de publieksprijs en de prijs voor de mooiste Engelse auto. Meer informatie is te vinden op de website www.venrayoldtimercity.nl. 

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Uit de krant