Logo peelenmaasvenray.nl
Lego staat centraal tijdens het festijn Bouwblokjes in Evenementenhal Venray. Foto: archief Peel en Maas.
Lego staat centraal tijdens het festijn Bouwblokjes in Evenementenhal Venray. Foto: archief Peel en Maas.

Bouwblokjes nieuwe naam Legofestijn

  Zakelijk

Evenementenhal Venray staat op zaterdag 3 en zondag 4 december volledig in het teken van het legofestijn: Bouwblokjes (voorheen Beleef Lego Dagen). Speciaal voor dit evenement wordt Evenementenhal omgetoverd tot een waar legoparadijs voor jong en oud.

Het legofestijn vindt dit jaar voor het derde jaar op rij plaats in Venray, maar voor het eerst onder de naam. Tijdens de vorige twee edities kwamen duizenden bezoekers op het evenement af. "In het eerste weekend van december is Venray voor even Legoland", zegt Daisy Lommen namens Evenementenhal Venray.

"Jong en oud kunnen hier hun Legohart ophalen. Het is een echt gezinsuitje. Ze kunnen fascinerende legocreaties ontdekken, meedoen aan bouwwedstrijden of het compleet maken van legocollecties bij één van de deelnemers aan de Lego-markt. Op deze  markt zijn ontelbare legoblokjes te koop. Ideaal voor de liefhebber die al tijden op zoek is naar dat ene legosteentje om zijn/haar set compleet te maken", aldus Lommen.

Verder is er een racebaan, een bouwhoek, een indoordoolhof, kermisattracties, springkussens, demonstraties en zelfs een bioscoop. 

De entree voor het festijn is 4 euro per persoon, kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa. Parkeren is voor alle bezoekers gratis. Op beide dagen zijn de deuren van Evenementenhal Venray geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over Bouwblokjes is te vinden op http://hetbouwblokje.nl/venray.html.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten