Afbeelding

Duurzaamheid centraal op bouwbeurs

Zakelijk

Tijdens de Vakbeurs Bouw & Installatie Zuid-Nederland in Evenementenhal Venray staat op de derde beursdag (3 november) Duurzaamheid centraal. Om dit thema verder uit te lichten, komen in totaal vier sprekers aan het woord over onder meer luchtdicht bouwen en duurzaam onderhouden.

Op Duurzame Donderdag wordt een speciale editie van het Bouwontbijt gehouden. Het Bouwontbijt verandert namelijk voor één keer in een 'Bouwlunch'. De Bouwlunch is voor iedereen die zich betrokken voelt bij het bouwproces. Het event vindt voorafgaand aan de beurs plaats tussen 10.00 en 13.00 uur in Evenementenhal Venray. Er komen vier interessante sprekers uit de branche die een presentatie verzorgen. Vervolgens is er een lunch.

Bouw & Installatie Zuid-Nederland is een nieuwe beurstitel en vindt plaats op 1, 2 en 3 november in Evenementenhal Venray. De vakbeurs heeft als doel de Zuid-Nederlandse bouw- en installatiebranche bij elkaar te brengen. Er is een speciaal Demo & Experience Plein en een kennisprogramma met deskundige sprekers. Ook worden op de beursvloer themazones ingericht. Belangstellenden kunnen hun stand boeken via www.evenementenhal.nl/bouwinstallatie. 

Uit de krant