Logo peelenmaasvenray.nl
Rob van Lieshout (links) begroet weer een aantal gasten in Venray in bedrijf aan tafel.
Rob van Lieshout (links) begroet weer een aantal gasten in Venray in bedrijf aan tafel.

Venray in bedrijf aan tafel op Peel en Maas TV

  Zakelijk

Op Peel en Maas TV is zaterdagavond 16 juli een nieuwe uitzending van het programma Venray in bedrijf aan tafel te zien.

Dit keer begroet presentator Rob van Lieshout Peter Derikx en André Tonen van Venray Bloeit, John Verkoeijen van Verkoeijen Partyservice en Slagerij en Pierre Lenders van Auto Lenders. In het programma Venray in bedrijf aan tafel praat presentator Rob van Lieshout in Hotel Asteria met enkele gasten over actuele zaken uit het Venrayse bedrijfsleven. Dit programma wordt één keer in de maand uitgezonden en komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV. Aanvang: 19.00 uur (herhaling elk uur tot en met zondag 17 juli 18.00 uur).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten