Logo peelenmaasvenray.nl
Venray in bedrijf aan tafel wordt opgenomen in Hotel Asteria.
Venray in bedrijf aan tafel wordt opgenomen in Hotel Asteria.

Venray in bedrijf aan tafel op Peel en Maas TV

  Zakelijk

Op Peel en Maas TV is zaterdag 23 april een nieuwe uitzending van het programma Venray in bedrijf aan tafel te zien. Te gast aan tafel bij presentator Rob van Lieshout zijn dit keer John Jansen van ijssalon De Verleiding,  Niels Rameckers van Elf Graden en Jan Tulkens van Inalfa Roof Systems.

Dit programma wordt één keer in de  maand uitgezonden en komt tot stand door een samenwerking tussen  Audica Video en Peel en Maas TV. Deze uitzending, die wordt opgenomen in Hotel Asteria, wordt herhaald op woensdag 27 april (herhaling om het uur tot en met zondagavond 18.00 uur). Ondernemers die ook een  keer willen aanschuiven in dit programma, kunnen hiervoor contact opnemen met Christ van den Munckhof, e-mail: christ@peelenmaasvenray.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten