Logo peelenmaasvenray.nl
Presentator Rob van Lieshout ontvangt Olaf Schaeffers, Rob Wilms en Jorianne Janssen (rechts) in Venray in bedrijf aan tafel. Foto: Wim Wijnhoven.
Presentator Rob van Lieshout ontvangt Olaf Schaeffers, Rob Wilms en Jorianne Janssen (rechts) in Venray in bedrijf aan tafel. Foto: Wim Wijnhoven.

Venray in bedrijf aan tafel op Peel en Maas TV

  Zakelijk

Op Peel en Maas TV is zaterdag een nieuwe uitzending van het programma Venray in bedrijf aan tafel te zien. Te gast zijn Olaf Schaeffers van Vita Oostrum, Rob Wilms van Wilms Sierbestratingen en Jorianne Janssen van Anno '54. 

In het programma Venray in bedrijf aan tafel praat presentator Rob van Lieshout in Hotel Asteria met enkele gasten over actuele zaken uit het Venrayse bedrijfsleven. Dit programma wordt één keer in de maand uitgezonden en komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV. Het programma begint om 19.00 uur (herhaling elk uur tot en met zondagavond 18.00 uur).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten