Logo peelenmaasvenray.nl
De overhandiging van de cheque.
De overhandiging van de cheque.

Reis Vice Versa en Peel en Maas

  Zakelijk

Uitgeverij Van den Munckhof en Reisbureau Vice Versa in Venray hebben samen, bij de overgang van Peel en Maas naar het nieuwe berlinerformaat, een reis beschikbaar gesteld.

Deze werd verloot onder alle abonnees van Peel en Maas. De gelukkige winnaars zijn de heer en mevrouw Gerlich uit Venray. Zondag kreeg het echtpaar de prijs overhandigd door Wil Leinders van Peel en Maas (links) en Maja Kateman-van Opbergen van Vice Versa.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten