Logo peelenmaasvenray.nl

Kampeer Totaal Venray

  Oostrum

De zesde editie van Kampeer Totaal vindt plaats van vrijdag 11 tot en met zondag 13 maart in Evenementenhal Venray.

De consumentenbeurs breidt dit jaar uit met een tentenstraat. Daarnaast zijn ook volop caravans, campers en accessoires te bewonderen. Zowel beginnende als ervaren kampeerders kunnen zich laten informeren en inspiratie opdoen. Het aanbod is zeer divers, van campings uit binnen- en buitenland tot de mooiste caravans, campers, tenten en accessoires. Ook is er een speciaal fietsparcours op de beursvloer, zodat de fiets direct getest kan worden.

Op de beursvloer biedt Evenementenhal een presentatieprogramma aan. Thema's zijn onder meer kamperen in Oostenrijk, Noorwegen en Zweden. Verder worden praktische tips toegelicht in diverse presentaties over het veilig reizen met een camper of caravan en welke camper het beste bij de bezoeker past. En voor de kinderen is er animatie door Pukkemuk. Alle drie de dagen is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn te bestellen via www.kampeerbeursagenda.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten