Logo peelenmaasvenray.nl
Archieffoto Boomfeestdag.
Archieffoto Boomfeestdag.

Kinderen uit Wanssum planten boomfeestbomen

  Wanssum

Ieder kind een boom. Dat is het thema van de Nationale Boomfeestdag 2019 op 13 maart. Het unieke van Boomfeestdag is dat er ook echt iets met bomen gedaan wordt, met als doel een gezond leefmilieu nu en voor de generaties na ons. In de gemeente Venray gaan dit jaar de leerlingen van basisschool De Peddepoel Wanssum - Geijsteren aan de slag.

Er worden op deze dag door 17 kinderen uit groep 5 in totaal 17 bomen en struiken langs de Gouverneur Houbenstraat geplant. Na het welkomstwoordje van wethouder Anne Thielen, gaan de kinderen om 9.00 uur aan de slag. Ze krijgen natuurlijk hulp van hun leerkracht, de wethouder, medewerkers van het IVN, de dorpsraad en de gemeente.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten