Logo peelenmaasvenray.nl

Algemene informatieavond Ooijen-Wanssum

  Wanssum

Op dinsdag 11 oktober vindt er een algemene, openbare informatieavond plaats waarin aannemerscombinatie Mooder Maas zichzelf en haar plannen zal presenteren. 

Mooder Maas – een samenwerkingsverband van aannemersbedrijven Dura Vermeer en Ploegam - is als winnaar uit de bus gekomen bij de aanbesteding van het omvangrijke waterveiligheidsproject. De informatieavond vindt plaats in Zaal 't Brugeind, De Leeuwerik 33 in Meerlo en begint om 19.30 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten