Deken Smeets zegent de kermis vrijdag 5 augustus in. Foto: Henk Lammen, archief Peel en Maas.
Deken Smeets zegent de kermis vrijdag 5 augustus in. Foto: Henk Lammen, archief Peel en Maas.

Promotieprogramma kermis met Dylan Haegens

Nieuws

YouTuber Dylan Haegens brengt op zondag 7 augustus een bezoek aan 'zijn' eigen Venrayse kermis.

De onder jongeren immens populaire maker van video's op YouTube is present voor een meet & greet. De actie is onderdeel van het promotieprogramma dat de kermis van Venray omlijst. Dylan Haegens is tussen 13.30 en 14.00 uur bij de Polyp op het Schouwburgplein en van 14.00 tot 14.30 uur bij de Cocoon op het Raadhuisplein. Zondags staat ook een nieuwe activiteit op de rol: Happen en stappen. 

Dit jaar vindt er geen kermisloterij plaats. In plaats daarvan zetten woensdag 10 augustus vanaf 20.30 uur de Koninklijke Steltlopers uit het Vlaamse Merchtem de kermis letterlijk en figuurlijk op stelten. Gebleven is het vuurwerk, dat op kermisdinsdag vanaf 22.30 uur vanaf de voorzijde van het gemeentehuis wordt afgestoken, na de kermismiddag met clown Desalles en schminkpaleis De Kleurdoos van Karin Juwett. 

Maandagmiddag 8 augustus vinden de kermiskroegentocht in het centrum en de kermismarkt op de Julianasingel plaats. Deken Harrie Smeets zegent de attracties vrijdag 5 augustus in, voor wethouder Ike Busser om 15.00 uur de officiële opening verricht op het Gouden Leeuwplein. De opening wordt opgeluisterd door clowns Desalles, brassband Agogo en het Toet Tout Theater.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Uit de krant