Logo peelenmaasvenray.nl
De Limburgse Boereblaoskapel uit Genhout.
De Limburgse Boereblaoskapel uit Genhout.

Rob's Blasmusik im Herbst

  Leunen

Op zondagmiddag 4 september presenteert Rob Claessens van het radioprogramma Volksmusik mit Schwung zijn Rob's Blasmusik im Herbst, een drieluik met bijzondere blaasorkesten. De middag begint om 13.00 uur met een optreden van De Limburgse Boereblaoskapel uit Genhout, gevolgd door het nieuwe orkest Kamaradski uit Roggel.

De muzikale middag wordt afgesloten door de Essener Muzikanten uit Essen (België). Het evenement vindt plaats in MFC De Baank, Albionstraat 28  in Leunen. De zaal gaat open om 12.30 uur en een toegangskaartje kost 5 euro. Kaarten kunnen gereserveerd worden via kaarten@volksmusikmitschwung.nl of telefonisch bij Rob Claessens, telefoon 06-514 82986. Ook in de zaal zijn kaarten verkrijgbaar.

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten