Feest op sportpark De Wieën, waar SV Venray het behalen van het kampioenschap nogmaals viert. Foto: Rikus ten Brücke

Kampioen SV Venray pakt punt in slotseconden, andere uitslagen

SV Venray maakte zondagmiddag in de slotseconden gelijk tegen ZSV.  De ploeg van trainer-coach Frans Koenen, die afgelopen donderdag in een rechtstreeks duel met Chevremont de titel (1-4) in de eerste klasse D greep, scoorde op het eigen sportpark De Wieën in de 96ste minuut via Jarno Peeters de gelijkmaker: 3-3.

De roodwitten speelden in de eerste helft. zeer matig. In de achtste minuut zette Jeroen Vullings Venray nog wel op voorsprong, maar daarna profiteerden de gasten uit Zeilberg drie keer van onachtzaamheden in de Venrayse defensie: 1-3. Na de rust was het eenrichtingsverkeer richting het doel van ZSV. Stan Kersten maakte in de 53ste minuut de 2-3, waarna het eigenlijk wachten was op de gelijkmaker. Die viel, tot frustratie van ZSV, pas ver, maar wel verdiend, in blessuretijd.

Het doelpunt van Jarno Peeters leidde meteen tot extra feestvreugde op het veld en langs de lijn.

Zondagmiddag kregen de supporters die de wedstrijd in Zuid-Limburg afgelopen donderdag niet bij konden wonen alsnog de gelegenheid om de kampioenen in eigen huis te feliciteren met het in de wacht slepen van de titel.  SV Venray is komend seizoen te bewonderen in de hoofdklasse.

Zie ook eerder bericht: Venray kampioen in eerste klasse!