Logo peelenmaasvenray.nl
<p>SV United verloor zondagmiddag kansloos van Vitesse&#39;08: 1-4</p>

SV United verloor zondagmiddag kansloos van Vitesse'08: 1-4

(Foto: Rikus ten Brücke)

Ruime thuisnederlaag SV United, uitslagen amateurvoetbal

  Sport

SV United verloor in de derde klasse D met ruime cijfers van Vitesse’08. De Gennepse ploeg was zondagmiddag op sportpark De Meulebèèk  in Wanssum met 1-4 te sterk voor de thuisploeg, die halverwege de wedstrijd tegen een 0-1 achterstand aankeek. Op de zege van de gasten viel weinig af te dingen.

Bij een 0-2 stand maakte Kevin Koolhof in de 56ste minuut de enige treffer voor het niet best spelende SV United. 

Andere uitslagen:
Volharding-Emplina: 1-3
De Zwaluw-Merselo: 1-1
SVOC’01-SV Lottum: 2-1
VV Holthees-VVV’03: 3-1
VV VOS-Leunen: 2-1

Sporting ST was vrij. Uitgesteld vanwege corona zijn de duels De Ster-SV Venray, RKSV Heeze-SSS’18, Ysselsteyn-Rood Wit en SV Oostrum-Milsbeek. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten