Afbeelding

Venray kampioen in eerste klasse!

Sport Venray Voetbal

Venray is kampioen in de eerste klasse D!

In Kerkrade werd donderdagavond naaste concurrent Chevremont in een galavoorstelling met 1-4 verslagen en daarmee pakten de Venrayse voetballers met nog vier speelronden te gaan de titel. In de eerste helft kwamen de gasten na achttien minuten spelen op een 0-1 voorsprong door een treffer van topscorer Niek Versteegen. Na ruim een half uur spelen kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Stan Kersten zorgde met zijn doelpunt vijf minuten voor het rustsignaal ervoor dat Venray halverwege opnieuw aan de leiding ging: 1-2. Na de pauze maakte opnieuw Versteegen aan alle onzekerheid een einde. In de 73e en 79e minuut maakte de Venrayse goalgetter zijn 26e en 27e doelpunt van het seizoen en bezegelde daarmee definitief het lot van de thuisploeg.

Door deze zege en het behaalde kampioenschap speelt de ploeg van scheidend trainer Frans Koenen volgend seizoen in de hoofdklasse.

Amateurvoetbal Zondag 1D - Chevremont vs Venray (venray kampioen)