Logo peelenmaasvenray.nl
Van links naar rechts op de foto: Michal Kolodziejski, Pascal Hendrix, Daan Hendriks en Bas Litjens.
Van links naar rechts op de foto: Michal Kolodziejski, Pascal Hendrix, Daan Hendriks en Bas Litjens. (Foto: Rikus ten Brücke)

Summa zet topschutters voetbal in de prijzen

  Sport

De winnaars van het topschuttersklassement in nieuwsblad Peel en Maas namen onlangs hun prijzen in ontvangst.


In het individuele klassement eindigden Daan Hendriks (Merselo), Michal Kolodziejski (SV United) en Niek Versteegen (SV Venray) op de gedeelde eerste plaats met veertien doelpunten. Merselo won met 53 doelpunten het teamklassement. De bijbehorende cheques, die besteed kunnen worden bij Sport2000 in Venray, werden door Pascal Hendrix namens hoofdsponsor Summa Adviesgroep aan twee van de drie aanwezige winnaars overhandigd. Namens SV Merselo nam Bas Litjens de teamprijs in ontvangst.

Zeker is dat topschutter Michal Kolodziejski volgend seizoen geen kans maakt op een van de prijzen, want hij speelt komend seizoen bij eersteklasser Venlosche Boys in zijn woonplaats Venlo. En Venlo behoort niet tot het vaste verspreidingsgebied van Peel en Maas.

Niek Versteegen was vanwege zijn werk niet bij de prijsuitreiking aanwezig. Hij heeft zijn prijs afgelopen week overhandigd gekregen. Als gevolg van de vanwege het coronavirus eerder gestopte voetbalcompetitie kwam ook deze rubriek, net zoals zoveel andere competities, eerder ten einde.

Ook komend seizoen krijgt de populaire topscorersrubriek een plek in Peel en Maas. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten