Van links naar rechts op de foto: Michal Kolodziejski, Pascal Hendrix, Daan Hendriks en Bas Litjens.
Van links naar rechts op de foto: Michal Kolodziejski, Pascal Hendrix, Daan Hendriks en Bas Litjens. Foto: Rikus ten Brücke

Summa zet topschutters voetbal in de prijzen

Sport

De winnaars van het topschuttersklassement in nieuwsblad Peel en Maas namen onlangs hun prijzen in ontvangst.


In het individuele klassement eindigden Daan Hendriks (Merselo), Michal Kolodziejski (SV United) en Niek Versteegen (SV Venray) op de gedeelde eerste plaats met veertien doelpunten. Merselo won met 53 doelpunten het teamklassement. De bijbehorende cheques, die besteed kunnen worden bij Sport2000 in Venray, werden door Pascal Hendrix namens hoofdsponsor Summa Adviesgroep aan twee van de drie aanwezige winnaars overhandigd. Namens SV Merselo nam Bas Litjens de teamprijs in ontvangst.

Zeker is dat topschutter Michal Kolodziejski volgend seizoen geen kans maakt op een van de prijzen, want hij speelt komend seizoen bij eersteklasser Venlosche Boys in zijn woonplaats Venlo. En Venlo behoort niet tot het vaste verspreidingsgebied van Peel en Maas.

Niek Versteegen was vanwege zijn werk niet bij de prijsuitreiking aanwezig. Hij heeft zijn prijs afgelopen week overhandigd gekregen. Als gevolg van de vanwege het coronavirus eerder gestopte voetbalcompetitie kwam ook deze rubriek, net zoals zoveel andere competities, eerder ten einde.

Ook komend seizoen krijgt de populaire topscorersrubriek een plek in Peel en Maas. 

Uit de krant