Lions Club Venray steunt goede doelen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Harrie Linssen overhandigt de cheque aan de vrijwilligers van 't Speelvlak.
Harrie Linssen overhandigt de cheque aan de vrijwilligers van 't Speelvlak. (Foto: Persfoto)
Fotoalbums

Lions Club Venray steunt goede doelen

Vier lokale goede doelen mochten onlangs ieder 1250 euro euro in ontvangst nemen van Lions Club Venray. 

Als lokale doelen waren dit jaar gekozen Logeerhuis De Kapstok, speeltuin ‘t Speelvlak, Voedselbank Limburg-Noord en Vitafiets (duofiets) Oirlo/Castenray. Harrie Linssen, president van de Lionsclub Venray, reikte de cheques op locatie uit. De leden van Lionsclub Venray zetten zich elk jaar weer in voor de verkoop van stroopwafels en het eigen Brulbier om zo Venrayse goede doelen te kunnen steunen. 

Harrie Linssen: “Hoewel het weer onze jaarlijkse stroopwafelverkoop op de Grote Markt parten speelde, hebben we samen met de inkomsten van het Brulbier toch een mooi bedrag bijeen kunnen brengen. Het is exclusief voor ons in België ontwikkeld en wordt daar ook gebrouwen in gelimiteerde oplagen. Kenners hebben inmiddels de weg gevonden naar deze speciale bieren (voor meer informatie kijk op www.brulbier.nu, red.). Omdat de gehele opbrengst naar lokale Venray goede doelen gaat, is het bier, dat ook als pakket in cadeauverpakking wordt geleverd, dus echt een geschenk met meerwaarde. Met de financiële bijdrage die we doen willen we niet alleen de goede doelen aanmoedigen om verder te gaan met dit dankbare werk, maar ook een signaal afgeven aan de vrijwilligers dat hun werk zeer wordt gewaardeerd.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten