Logo peelenmaasvenray.nl
Wout Poels heeft Abu Dhabi verlaten na quarantaine om coronavirus
Wout Poels heeft Abu Dhabi verlaten na quarantaine om coronavirus (Foto: Team Bahrain McLaren)

Wout Poels vanuit Abu Dhabi op weg naar huis

  Sport

Alle wielrenners die deelnamen aan de Ronde van de Verenigde Arabische Emiraten en vastzaten in een hotel in Abu Dhabi vanwege het coronavirus, zijn samen met hun staf onderweg naar huis. Dat melden meerdere ploegen op Twitter. 

Alle renners, onder wie ook Bahrain-Merida-renner Wout Poels uit Blitterswijck,  zijn donderdag en vrijdag getest op het coronavirus, nadat twee Italiaanse stafleden van een deelnemende wielerploeg waren getroffen door het virus. De sportautoriteiten van Abu Dhabi schrapten om die reden de laatste twee ritten in de wielerronde. Bij de testen zijn geen besmettingen bij renners ontdekt.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten