Afbeelding
Foto: Harm de Kleine

Sunday is for Songwriting

Algemeen

Een jaar geleden werd het initiatief Venray Talent Support in het leven geroepen. Een project dat zich richt op het op de kaart zetten van artiesten en bands uit de gemeente Venray. Op zondag 26 april zal de eerste editie van Sunday is for Songwriting plaatsvinden in jongerencentrum The B.

"Regelmatig zien we in Venray talentvolle jongeren die vol passie bezig zijn met het schrijven van liedjes, het leren spelen van een instrument en zelfs het opnemen van muziek. Onder andere deze jongeren willen we graag ondersteunen bij hun talentontwikkeling. Daarvoor hebben we Sunday is for Songwriting bedacht. Op deze manier willen we muzikaal talent uit Venray ondersteunen door middel van een songwritingworkshop van een professional", laat de organisatie weten.

Tijdens de eerste editie van Sunday is for Songwriting zal Daniel Cane (echte naam Rico Neeter) de workshop leiden. “Daniel Cane speelde meer dan 700 shows, waaronder Paradiso, festivals als Popronde en Lowlands en tours door landen als Schotland en Duitsland. Ook staat hij als componist onder contract bij BMG Talpa Music. Een muziekliefhebber pur sang.”

Deelname aan Sunday is for Songwriting is voor deze eerste editie gratis. Wel zijn er maar een beperkt aantal plekken. Aanmelden kan via een mail naar: info@venraytalentsupport.nl.

Uit de krant