De Peelkorf blijft ongeslagen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

De Peelkorf blijft ongeslagen

  Sport

De korfbalsters van De Peelkorf blijven ongeslagen in de topklasse B. Na twee zeges op rij werden zondag op sportpark De Vlies in Ysselsteyn de punten gedeeld met Swift uit Velden: 5-5.

In de eerste helft creëerden beide ploegen voldoende kansen, maar stond het vizier niet op scherp. De gasten scoorden pas na 20 minuten de 0-1, waarna Lieke Thomassen de ruststand op 1-1 bepaalde. In de tweede helft werd afwisselend gescoord en pakte de thuisploeg in de slotminuut een dikverdiend punt toen de jonge Fleur van Dijck de gelijkmaker voor haar rekening nam. De overige treffers kwamen op naam van Kim van Bussel, Marly van Asten (foto) en Rachèl van Meijel. Foto Henk Lammen.

Tafeltennis:
Scylla 2-Red Stars 4-6

Handbal:
Vrouwen Manual-Beekse Fusie Club 26-18
Mannen Manual-Handbal Someren 22-30

Volleybal:
Mannen VC Fortutas-ActiveRooy 4-0
Vrouwen Asterix-ActiveRooy 0-4
Vrouwen Set Up-Flamingo'56 2 3-1

Hockey:
Vrouwen Tegelen-Venray 0-3
Mannen Heeze-Venray 3-6

Korfbal:
De Peelkorf-Swift 5-5
Oranje Wit-De Horst 8-10
Odisco-SVOC'01 14-19
Merselo-Arcades 5-3.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten