Jan Janssen spreekbuis WK vierspannen Limburg | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Jan Janssen, spreekbuis WK vierspannen Limburg.
Jan Janssen, spreekbuis WK vierspannen Limburg. (Foto: Persfoto)

Jan Janssen spreekbuis WK vierspannen Limburg

  Sport

Onlangs is ondernemer Jan Janssen toegetreden als spreekbuis namens het bestuur van het WK vierspannen Limburg 2020, dat van 2 tot en met 6 september het hoogtepunt vormt van de internationale menkalender.

Janssen voert namens het bestuur van Limburg 2020 mede het woord in vergaderingen, besprekingen en netwerkbijeenkomsten. Hij draagt de visie, ambitie en doelstellingen van Limburg 2020 uit en promoot het WK waar dit relevant is.

De uit Swolgen afkomstige Jan Janssen is geen onbekende in de mensport. Met zijn vrouw en drie kinderen hebben zij stoeterij Joabel Stables. Zijn 18-jarige zoon Brent werd in 2018 Nederlands kampioen in de rubriek enkelspan pony. Dit jaar won hij zilver op het NK en sleepte hiermee als jongste Nederlandse deelnemer een startbewijs binnen voor deelname aan het WK ponymennen in Hongarije. Als voorzitter van het Ruiterfestijn Meerlo, bestuurder van Jumping Indoor Maastricht, oud-bestuurder van het KWPN en voorzitter van de Stichting Limburg Paardensport heeft Janssen ruime ervaring en een groot netwerk in de hippische wereld, zowel regionaal als nationaal. Hij heeft vanuit deze functie tijdens een groot aantal events kennis opgedaan en bijgedragen aan de successen ervan.

In zijn werkzame leven adviseert Jan Janssen bedrijven vanuit Brendaris, een zakenmakerij, waarmee hij ondernemers helpt hun dromen waar te maken. Vanuit zijn bestuurlijke en zakelijke functies in het verleden bij Vitelia, Summa, MKB en LLTB is het ondernemersnetwerk in Limburg en ver daarbuiten hem niet vreemd. "Mijn talenten zitten in het inspireren en motiveren van samenwerkingsverbanden en ik zal daarin mijn steentje bijdragen om van het WK vierspannen Limburg 2020 samen een fantastisch succes te maken. Het succes heeft immers vele vaders nodig", aldus Jan Janssen.

Het wereldkampioenschap vierspan paarden Limburg 2020 wordt gehouden van 2 tot en met 6 september op de terreinen van Grandorse in Kronenberg.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten