Wielercafé met Mike Teunissen en Wout Poels | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Peter Winnen is een van de deelnemers aan het wielercafé in Schouwburg Venray
Peter Winnen is een van de deelnemers aan het wielercafé in Schouwburg Venray (Archieffoto Peel en Maas. )

Wielercafé met Mike Teunissen en Wout Poels

  Sport

Op donderdag 28 november wordt de Bolzaal van Schouwburg Venray omgetoverd tot een wielercafé. De fanclubs van Mike Teunissen en Wout Poels organiseren samen met de landelijke organisatie BikeWriters een wieleravond met presentator Frans Pollux en de gasten Bert Wagendorp en Peter Winnen. Het Wielercafé begint om 20.00 uur.

De interviews worden afgewisseld met muziek, verhalen en beelden uit de koers. Hoofdgasten van de avond zijn Wout Poels en Mike Teunissen. Zij worden geïnterviewd door presentator Frans Pollux en Bert Wagendorp, Volkskrant-columnist en bekend van het boek Ventoux. Pollux blikt met de gasten en het publiek onder andere terug op de  Tour de France van Mike Teunissen en neemt ook het seizoen door met Wout Poels.

Verder zal ook oud-wielrenner Peter Winnen aanschuiven en zijn eigenzinnige kijk naar voren brengen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Schouwburg Venray en kosten15 euro per stuk.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten