SV United start met winst | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
SV United was zondagmiddag te sterk voor Stormvogels'28: 4-2.
SV United was zondagmiddag te sterk voor Stormvogels'28: 4-2. (Foto: Jolijn van Goch)

SV United start met winst

  Sport

SV United debuteerde zondagmiddag in de vierde klasse G.

De ploeg van Fenne Smits nam het in Wanssum op tegen Stormvogels'28 uit Siebengewald. United won met 4-2. De score werd geopend door spits Andy Phillips. Michal Kolodziejski verdubbelde vanuit een vrije trap de score. Na het doelpunt van de Pool kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd. Lloyd Kooiman maakte de aansluitingstreffer met een mooie punter en Bart Zeegers schoot nog voor rust de 2-2 tegen de touwen. Na rust begon SV United weer goed. Phillips tekende voor 3-2. Na een afgekeurd doelpunt van Stormvogels'28 was het slotakkoord voor SV United. Kolodziejski maakte de 4-2.

Uitslagen:

SV Venray - BSV Limburgia/Kamerland 0-1
SSS'18 - SC Susteren 1-5
Volharding - Helvoirt 2-1
Ysselsteyn - Baarlo 5-2
BVV'27 - Hegelsom  1-0
SV Oostrum - DEV-Arcen 1-1
Sambeek - Leunen 1-0
Holthees - GVV'57 2-1
Menos - SVOC'01 4-2
Merselo - Resia 4-1
Sporting ST - RKSVN 3-2

Vrouwenvoetbal:
FC Kunde - SSS'18 0-0

Donderdag in Peel en Maas verslagen van alle duels. Op Peel en Maas TV is dinsdag vanaf 19.00 uur een verslag van de wedstrijd SV Venray- BSV Limburgia/Kamerland te zien. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten