Vrouwen SSS'18 in finale nacompetitie

De vrouwen van SSS'18 wonnen in de nacompetitie van de tweede klasse pinkstermaandag in Sittard met 1-2 van OVCS. De ploeg van trainer Frank Brands speelt nu tegen de nummer elf van de eerste klasse, Bavel 2, om promotie naar die klasse af te dwingen.

SSS'18 was in de eerste helft de betere ploeg tegen OVCS en kwam na 35 minuten spelen op voorsprong toen Manon Loonen een hoekschop rechtstreeks in het doel draaide. Meteen na de pauze verdubbelde Marije Jager na een fraaie combinatie de score: 0-2. OVCS kwam na ruim een uur terug in de wedstrijd toen een vrije trap randje zestien knap werd binnengeschoten. In de slotfase trok SSS'18 de kleine voorsprong knap over de eindstreep. Voor scheidend trainer Frank Brands wacht wellicht een mooi afscheid in de finale van de nacompetitie. "Nu we er zo dichtbij zijn, gaan we er ook voor." Wanneer en waar het duel tussen Bavel 2 en SSS'18 wordt gespeeld, is nog niet bekend. Normaal gesproken treffen beide ploegen elkaar op zondag 16 juni, in ieder geval op neutraal terrein. Foto: SSS'18.