Logo peelenmaasvenray.nl
Giel van Gorp en Jorn Janssen.
Giel van Gorp en Jorn Janssen. ( )

Zilver jeugdbowlers Venray

  Sport

Giel van Gorp (15) en Jorn Janssen (14) zijn afgelopen weekeinde tweede geworden op het NK jeugdbowlen in Tilburg. De jongelingen van Bowling Vereniging Venray pakten het zilver in hun leeftijdscategorie.

Het was voor de eerste keer dat Giel en Jorn zich plaatsen voor de finales van het jeugd NK. Het duo plaatste zich verrassend voor de finaleronde in Tilburg en na een knappe overwinning in de halve finale stroomde het tweetal door naar de finale. In de laatste wedstrijd van de finale verloor het duo met 181-121.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten