Rob Scheepers komt naar het Venrayse sportgala. Foto: Persfoto
Rob Scheepers komt naar het Venrayse sportgala. Foto: Persfoto

Rob Scheepers tennist op sportgala Venray

  Sport

Rob Scheepers als tennisser. Wie dat optreden niet wil missen, doet er goed aan een kaartje te kopen voor het Venrayse sportgala, dat op maandag 17 december vanaf 20.00 uur wordt gehouden in Zaal Zeven van Hotel Asteria.

Rob Scheepers is in Venray en omgeving geen onbekende. Hij trad de laatste jaren onder meer op tijdens de zittingsavonden van vastelaovesvereniging De Piëlhaas en stond afgelopen jaar ook op de planken van Schouwburg Venray met zijn voorstelling 'Kom maar op'. Hij gaat tijdens het sportgala - met als thema The Challenge - de uitdaging aan als tennisser. Of wordt het publiek in de zaal door hem uitgedaagd?

Rob Scheepers beleefde een stormachtige introductie in de Nederlandse theaters. Voor zijn succesvolle nieuwjaarsconferences van 2014 en 2015 was geen kaart meer te verkrijgen. De grote zaal van het Parktheater was begin 2016 zelfs vier keer uitverkocht. In Toomler won de uit het Brabantse Sterksel afkomstige tonprater, stand-upcomedian, entertainer, twitteraar en columnist  in 2015 de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza, waarop hij een aantal keren mocht aanschuiven bij DWDD. Ook was de Brabander te zien in de tv-reeks van 'Padoem Patsss, de oneliner show' (VARA/BNN) op NPO3. In de regio Venray was Scheepers al geen onbekende. Vele mediaoptredens later weet ook de rest van Nederland hoe grappig Rob Scheepers is. Maar of hij ook kan tennissen?

Kaarten voor het Peel & Maas TV Sportgala Venray kosten  6.50 euro (inclusief 1 consumptie) en zijn met ingang van vrijdag 30 november te koop bij:

- VVV Venray: Monseigneur Goumansplein 1 in Venray

- Van den Munckhof: Keizersveld 19 in Venray

- Kwalitaria Forest: Jan Poelsweg 12 in Ysselsteyn

In Peel en Maas worden vandaag alle genomineerden bekendgemaakt.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten