Logo peelenmaasvenray.nl
Raceway Venray maakt zich op voor de Paasraces. Foto: Raceway.
Raceway Venray maakt zich op voor de Paasraces. Foto: Raceway.

Paasraces op Raceway

  Sport

Raceway Venray maakt zich op voor de start van het nieuwe autospeedwayseizoen. Op tweede paasdag maandag 17 april komen op het circuit aan de Peelweg 47  in Ysselsteyn onder meer de klassen Stockcar F1 en F2, Hotrod en LMV8 in actie.

Tal van nationale en internationale coureurs staan aan de start van de Paasraces. De Ukkepukken bijten om 11.40 uur weer het spits af. De poorten gaan om 08.00 uur open, waarna om 9.00 uur de eerste vrije trainingen beginnen. Het wedstrijdprogramma begint om 11.30 uur en de finales starten rond de klok van 16.00 uur.
 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten