Finales op Raceway Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
De klasse Stockcar F2 junioren komt zondag op Raceway Venray in actie.
De klasse Stockcar F2 junioren komt zondag op Raceway Venray in actie.

Finales op Raceway Venray

  Sport

Op Raceway Venray aan de Peelweg in Ysselsteyn staat op zondag 23 oktober alweer de laatste autospeedway van het jaar op het programma.

De dag staat dit keer in het teken van de finaleraces, waarbij de voor de autospeedwayliefhebbers welbekende klassen op de lange of korte baan aan de start verschijnen. Het hele jaar is er gestreden om de kampioenspunten. Tijdens de finaleraces wordt definitief uitgemaakt wie zich de kampioen van 2016 mag noemen in de klassen Stockcar F1, Stockcar F2, LMV8 en Hotrod. Als gastklasse staat de BMW 325I voor de tweede keer dit jaar op de rol. Ook de klasse Stockcar F2 junioren komt op zondag 23 oktober op Raceway Venray in actie. De poorten gaan op zondag 23 oktober om 08.00 uur open, waarna de eerste vrije trainingen beginnen. Het wedstrijdprogramma begint om 11.00 uur met de Ukke Pukke-races.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten