Stemmen voor sportgala Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Wout Poels is opnieuw genomineerd voor de titel Sportman van het jaar.
Wout Poels is opnieuw genomineerd voor de titel Sportman van het jaar.

Stemmen voor sportgala Venray

  Sport

Vorige week zijn in Peel en Maas de nominaties voor het Venrayse sportgala bekendgemaakt. Stemmen op de genomineerden kan van maandag 12 december 12.00 uur tot en met donderdag 15 december 12.00 uur via de website www.sportforumvenray.nl/stemmen.

De jubileumeditie van het Peel en Maas TV Sportgala Venray vindt plaats op maandagavond 19 december in Zaal Zeven van hotel Asteria. Het thema dit jaar is 'de lach'. Twee bekende buutreedners treden op met een speciale sportbuut. De kaartverkoop start donderdag 1 december.

Voor de Sportman van het jaar zijn genomineerd: de wielrenners Wout Poels en Mike Teunissen, zwemmer Dion Dreesens, en de quadrijders Romé Huibers en Joe Maessen. Voor de titel Sportvrouw zijn zwemster Lisa Dreesens, voetbalster Myrthe Moorrees en bodybuildster Lesley Barents door de jury voorgedragen. De volgende sporttalenten kunnen zich opmaken voor het sportgala: Bram Zeegers (skeleton), Demi Boom (atletiek), Dagmar Boom (volleybal), Job Smits (motorcross), Mees Röttgering (tennis), Quinn Gerlach (thaiboksen), Noah Muller (ijshockey), Mariska Koonings (handboog), Emma van der Zanden (tafeltennis), Loek Michiels (handbal) en Marlou Bos (turnen). De voetbalsters van SV Venray, de volleybalsters van ActiveRooy en het handboogduo Gerard en Mariska Koonings van Ons Genoegen strijden om de titel sportploeg. In de categorie sporter met een beperking zijn Jasper Holtackers (G-judo), Jurgen van der Heijden (G-judo) en Lucie Houwen (rolstoelbasketbal) genomineerd. Voor de Breedtesportprijs komen in aanmerking: Jeugdsport Kennismakingsdagen, de samenwerkende paardensportverenigingen Venray en de breedtesportprojecten van St. Christoffel.

Voor de categorie trainer en vrijwilliger zijn geen genomineerden, die wijst de jury zelf meteen aan. Een kaartje voor het sportgala kost 6.50 euro. In dat bedrag is ook 1 consumptie opgenomen. De kaartverkoop start op donderdag 1 december. Het sportgala in Venray begint maandagavond 19 december om 20.00 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open. Kaarten zijn te koop bij:

- VVV Venray: Passage 4 in Venray;

- Van den Munckhof: Keizersveld 19 in Venray;

- Kwalitaria Forest: Jan Poelsweg 12 in Ysselsteyn.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten