Logo peelenmaasvenray.nl
Tamara en Stef Koonings: winnaars liedjesfestival De Piëlhaas. Foto: Hoedemaekers.
Tamara en Stef Koonings: winnaars liedjesfestival De Piëlhaas. Foto: Hoedemaekers.

Tamara en Stef winnen liedjesfestival Piëlhaas

Tamara en Stef Koonings (Pruuf Mar) zijn met hun lied 'Gewoeën umdat 't kan'  de winnaars geworden van het liedjesfestival van vastelaovesvereniging De Piëlhaas in Venray.

In een bomvolle zaal van Hotel Asteria eindigden zaterdagavond Pim Weijs, Kai Claessens en Stan Jilisen  (Kieës mit kruut) met 'Nog ieëene keer'  als  tweede en Lizanne Arts werd met haar lied 'De réjunie' derde. Vierde werden Gén Vier met 'Krek 't zelfde' en Nevvenén  met 'Klats mar los' met een gelijk aantal punten. Deze vijf nummers krijgen een plek op de nieuwe vastelaoves-cd. 

Maandagavond op Peel en Maas TV een uitgebreid verslag van het liedjesfestijn, dat dit jaar vanwege de verbouwing van de schouwburg in Asteria werd gehouden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten