Logo peelenmaasvenray.nl
De winnaars samen op de foto. Foto: Rikus ten Brücke.
De winnaars samen op de foto. Foto: Rikus ten Brücke.

Verrassende winnaars sportgala Venray

  Column

Het Peel en Maas TV Sportgala Venray verraste dit jaar in verschillende categorieën met de winnaars. Na twee jaar wielrenner Mike Teunissen bij de mannen en roeister Mirte Kraaijkamp bij de vrouwen ging de titel deze keer naar wielrenner Wout Poels en danseres Kimberley Xhofleer.

Bij de vrouwen ging de titel naar danseres Kimberley Xhofleer (Europese titel garde- en showdans, viervoudig Nederlands kampioen, winst EuropaCup). Judoka Jasper Holtackers de mocht de prijs 'sporter met een beperking' in ontvangst nemen. De korfbalsters van SVOC'01 (kampioen in de overgangsklasse in de zaal als op het veld) werden voor hun prestaties in 2015 gewaardeerd met de titel Sportploeg van Venray. Tot grootste talent werd weer atlete Demi Boom uitgeroepen en de breedtesportprijs ging naar het project VVV-Venlo StreetLeague Venray.  Edwin Griesheimer, de succescoach van de korfbalsters van SVOC'01, kreeg de titel trainer/coach van het jaar. Michel Thomassen, onder meer bestuurslid van Stichting Fietsvierdaagse Venray en de Venrayse Singelloop, werd tot sportvrijwilliger van 2015 uitgeroepen.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. Donderdagavond wordt in een extra uitzending van Peel en Maas TV aandacht besteed aan het sportgala. Aanvang: 19.00 uur (herhaling om het uur tot en met vrijdag 18.00 uur).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten