Scheidsrechter Wiedemeijer te gast in Horst | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Arbiter Reinold Wiedemeijer komt op maandag 28 november naar Horst.
Arbiter Reinold Wiedemeijer komt op maandag 28 november naar Horst.

Scheidsrechter Wiedemeijer te gast in Horst

  Sport

Op maandag 28 november is scheidsrechter betaald voetbal Reinold Wiedemeijer te gast in Horst.

Hij vertelt over zijn ervaringen met het managen van een wedstrijd. Hij geeft antwoord op vragen als: In hoeverre heb je als scheidsrechter de ruimte om de regels naar eigen inzicht toe te passen? Wanneer spreken we over het 'managen' van de wedstrijd en waar begint marchanderen? Hoe bewaak je die grens, ook voor jezelf als scheidsrechter? Wiedemeijer zet zijn visie uiteen aan de hand van videobeelden van recente wedstrijden.

Reinold Wiedemeijer (Velden, 1967) was als voetballer actief voor SV Meerlo, SV Venray en Helmond Sport. In 2003 floot hij zijn eerste eredivisiewedstrijd en tot de dag van vandaag is hij actief op de hoogste niveaus. De organisatie is in handen van Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray. Iedereen is op 28 november van harte welkom vanaf 19.00 uur in clublokaal Trefhove op de Wittebrugweg 7 in Horst. Aanvang om 19.30 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten